O le a le Air Pot ma ona mea taua

O lau la'au la'au e iai ni a'a lavelave, umi a'a, vaivai a'a pito i tua ma se faasologa o tulaga e le talafeagai mo le gaioiga o laau? Atonu e mafai ona e mauaina se fofo i lenei tusiga. Aua e te faanatinati e teteʻe mai ia te aʻu, faʻamolemole faʻalogo mai ia te aʻu.

Muamua, o le a le fagu ea?O se tekinolosi faʻatupu vave vave e faʻatonutonu ai le tuputupu aʻe o aʻa. E i ai se aafiaga tulaga ese i le puipuia o le pala ma le feliuliuaʻi o le taproot.O le pusa e pulea ai aʻa e mafai ona mafiafia ma pupuu aʻa pito i tua, ma o le a le fausia ai aʻa faʻafefeteina, lea e manumalo ai. le faaletonu o le a'a feliuliua'i mafua mai i pusa masani si'isi'i.O le aofaiga atoa a'a faateleina e 30-50times, o le fua faatatau o le ola o seedling e sili atu i le 98%, o le si'osi'omaga si'osi'omaga ua fa'apu'upu'u i le afa, ma le galuega tau pulega ina ua uma ona fa'aititia. e sili atu nai lo le 50%. O le atigipusa e le gata e mafai ona faʻamalosia ma malolosi aʻa o le seedling, aemaise lava mo le faʻatoʻaga ma le totoina o fatu tetele, faʻasolosolo faʻatausaga ma faʻatoʻaga i lalo o tulaga leaga.

Lona lua, o le a le fagu ea na faia e? I le maketi, o nisi ipu ea e faia i mea PVC, o nisi e faia i mea mataʻutia toe faʻaaogaina, o isi e faia i le HDPE taupou, lea e sili atu le taugata.

Lona tolu, o le a le mea taua o fagu ea? E i ai le malosi o le aʻa o le fagu ea, o loʻo i ai se ata faʻapitoa i luga o le puipui i totonu o le atigipusa mo le pulea o aʻa ma le faʻatupuina o fatu, ma le puipui puipui o le atigipusa ma le faʻafefeteina. O le pito i luga o le koneteina o loʻo tuʻuina atu i pores. Pe a tupu aʻa i fafo ma lalo le aʻa o le fatu ma faʻafesoʻotaʻi ma le ea poʻo soʻo se vaega o le puipui i totonu, e le toe tupu, ona tupu aʻe lea o aʻa fou e tolu mai le pito aʻa ma toe fai le faiga o lo'o i luga.Ma le mea mulimuli, o le numera o aʻa e faʻateleina i le tolu taimi le fua e ausia ai le aʻafiaga o le faʻateleina o aʻa.O le atinaʻeina o aʻa malosi e mafai ona teuina le tele o meaʻai ma faʻaleleia le fua o le ola o le totoina o laau.

Faamoemoe o lenei tusiga e mafai ona fesoasoani ia te oe, o le isi taimi o le a ou faʻamatalaina pe faʻapefea ona filifili le pusa ea saʻomo oe.

e86169da43195274d96eaa46daad68f
9f068eb474d664fab39687ec1ff9986
1b10ec48eca7acb72e6ba7ad779bc6b

Taimi meli: Nov-10-2023